Acne

Acné is de medische term voor jeugdpuistjes, puisten, pukkels of mee-eters, het is een van de meest voorkomende huidaandoeningen bij de mens. Het behandelen van acne lichte tot ernstige acne is een van de specialiteiten van De Huidkliniek. Bij het eerste consult/het intakegesprek wordt gekeken, welke behandeling het beste is voor uw acneprobleem. De huidtherapeute stelt voor u een persoonlijk behandelplan op en legt hier alles over uit.

De behandeling
De acnebehandelingen van De Huidkliniek zijn gericht op de twee hoofdoorzaken van acne: de verdikte huid en de verstoppingen. Een ander vervelend probleem zijn de littekens.

Acnebehandeling basis
De huidtherapeut reinigt de huid met hoogwaardige reinigingsproducten en verwijdert de onzuiverheden met behulp van een speciale techniek. Er worden adviezen gegeven om de huid zo goed mogelijk te verzorgen en te onderhouden.

Huidtherapeutische peeling
Een peeling, zoals de fruitzuurpeeling of AHA peeling zorgen voor een diepe reiniging van de poriën. Ook versnelt het het afschilferingsproces van de huid. Het voorkomt daarnaast het ontstaan van nieuwe verstoppingen.

Lees hier meer over de oorzaken van acne

Prijzen

De kosten voor een acne behandeling kunnen in aanmerking komen voor een vergoeding door uw zorgverzekeraar. De hoogte van de vergoeding verschilt per zorgverzekeraar en per polis.
Klik hier voor uw acne vergoedinghttps://www.overstappen.nl/zorgverzekering/vergoedingen/acnetherapie/
De Huidkliniek heeft geen verwijsbrief nodig van uw huisarts, dermatoloog of medisch specialist (enige uitzonderingen daar gelaten), onze huidtherapeute is direct toegankelijk.
Indien uw polis deze kosten niet dekt, maken we in overleg met u een prijsopgave.
Een acne behandeling bij De Huidkliniek kan al vanaf € 45 euro.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend en gratis consult.