Microdermabrasie


Normaal gesproken vernieuwd onze huid zich iedere 30 dagen. Naar mate we ouder worden vertraagd dit proces en worden er bovendien minder snel nieuwe huidcellen aangemaakt. Door bijvoorbeeld de huidveroudering kan er een doffe tint en/of fijne lijntjes ontstaan. Microdermabrasie zorgt voor een verbetering van de huidstructuur en huidconditie.


De volgende indicatie’s kunnen behandeld worden met microdermabrasie

– (acne)littekens

- droge huid 

– acne, mee-eters, gerstekorrels, grove poriën

- verkleuring van de huid, pigmentatie

- zon beschadigde huid

- striae

- rimpels, fijne lijntjes 

– vermoeide, grauw uitziende huid

- vette, onzuivere huid 

– verouder(en)de huid

De behandeling
Microdermabrasie door middel van ‘Diamond Peel’ wordt uitgevoerd met een penvormig apparaat en verwijdert de bovenste fijne huidlaag, waardoor er een zachte, frisse en gelijkmatige huid te voorschijn komt. Door het verwijderen van de bovenste huidlaag ontstaat een natuurlijk proces waarin collageen aanmaak door de cellen wordt gestimuleerd. Uw huid blijft intact en de behandeling is (vrijwel) pijnloos.


Na de behandeling worden meteen vitamines, collageen en actieve ingrediënten diep in de huid gesluisd, d.m.v. mesotherapie. Door deze peeling en de toevoeging van vitamines wordt de huid gestimuleerd om meer nieuwe cellen aan te maken en de huid weer in balans te brengen. 

‘Diamond Peel’ is ten opzichte van reguliere microdermabrasie revolutionair, omdat het i.p.v. met kristallen middels diamant geschiedt. Het is voor nagenoeg alle huidtypes geschikt, waaronder de donkere huid, die niet in aanmerking komt voor chemische peelings. 



Resultaat

U heeft onmiddellijk een vernieuwde zachte, gladde en frisse huid, met verminderde rimpel diepte! De huid krijgt meteen al na een behandeling een jongere uitstraling. Voor het mooiste en beste resultaat worden meerdere behandelingen geadviseerd. Doorgaans een kuur van eenmaal per twee weken voor een optimaal resultaat.
Na de behandeling kan de huid rood zijn en kunnen er soms kleine schaafwondjes of rode strepen aanwezig zijn. Ook kunt u een licht trekkend gevoel ervaren. Dit hangt af van de huidconditie en de intensiteit van de behandeling. Na 24 uur is de meeste roodheid weg (het lijkt of u flink gesport heeft omdat de huid licht egaal rood is). Meestal gaat de huid na 2 dagen licht schilferen, wat enkele dagen zal duren.

Prijzen

Losse behandeling 45 minuten  € 75 

Pakket van 6 behandelingen € 395 (betaling bij 1e behandeling, m.u.v. medisch geïndiceerde behandelingen) 

Meer informatie over microdermabrasie? Maak nu een afspraak voor een gratis consult.