Blog

Maandag 5 oktober 2015
“Vanaf deze zomer hebben reclames voor cosmetische ingrepen, zoals een borstvergroting of een botoxbehandeling, een waarschuwing.
Dat heeft minister Schippers van Volksgezondheid bepaald.

Op de site van Rijksoverheid kunnen mensen die een cosmetische ingreep overwegen alle benodigde informatie vinden en vragen stellen.

‘Kijk uit. Jezelf mooier maken kan lelijk uitpakken. Een geslaagde ingreep begint bij een goede arts’, luidt de tekst.

De minister zegt mensen te willen waarschuwen “tegen beunhazen in de snelgroeiende mooimaakindustrie”. Dit omdat sommige puur esthetische ingrepen op behandelingen uit de gezondheidszorg lijken, maar dit niet zijn.

Om de kwaliteit van de ingrepen te verbeteren mogen schoonheidsspecialistes niet langer injecties geven. Huidartsen en bevoegde artsen zijn nu de enigen die deze risicovolle laserbehandelingen mogen uitvoeren.”

Hier worden wij blij van! Wij van De Huidkliniek vinden dat je niet voorzichtig genoeg kan zijn binnen deze branche en daarom werken wij alleen met gerenommeerde merken en is er maar één iemand die bij ons deze behandelingen uitvoert en dat is onze cosmetisch arts drs. Olivier Groh. Naast cosmetisch arts is drs. Olivier Groh ook huisarts en dit geeft een extra zekerheid aan ons kwaliteitsniveau.

Vrijdag 2 oktober 2015
Van zaterdag 3 oktober 2015 tot en met zaterdag 10 oktober 2015 is de ‘Week van de Huidtherapie’. Aangesloten huidtherapeuten hebben open huis! U kunt langskomen voor een gratis consult of huidanalyse bij gediplomeerd huidtherapeute Emmelie Blok.
Maak een gratis afspraak bij Emmelie en stel al uw vragen.

Donderdag 1 oktober 2015
De start van ‘De Huidkliniek Rotterdam’ is een feit! Na maandenlange voorbereidingen zijn Emmelie Blok en Suzanne Morales in samenwerking met drs. Olivier Groh vandaag gestart met het vervolgen van hun droom. Twee bedrijven in de cosmetische branche hebben hun krachten gebundeld en vanaf heden kunt u met al uw vragen over huidverjonging en huidverbetering terecht op de Meent 3 B in Rotterdam. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend en gratis consult.