Huidverstrakking

Een verslapte huid ontstaat als het collageen in het steunweefsel van de huid wordt afgebroken. Bij een jonge huid (tot 25 jaar) worden deze cellen nog iedere 21-28 dagen vernieuwd, maar naarmate men ouder wordt, vindt dit proces nog slechts iedere 40-45 dagen plaats. De slapte zal zich gaan ontwikkelen en rimpels kunnen gaan verschijnen. Het is belangrijk om de cellen te prikkelen, zodat ze weer sneller collageen aan maken.
In de strijd tegen huidveroudering is de aanmaak van collageen en elastine van essentieel belang. Elastine zorgt voor de veerkracht van de huid, terwijl collageen zorgt voor de structuur en stevigheid. Collageen en elastine zorgen ervoor dat uw huid zal verstrakken.

De behandeling
De Elos Refirme behandeling is een methode in de strijd tegen huidveroudering en zorgt ervoor dat uw huid weer verstrakt. Revolutionair door de combinatie van infrarood en bipolaire radiofrequentie (RF). Het infrarood en de RF verwarmen de huid respectievelijk in de diepte en aan de oppervlakte, waarop de huid van binnenuit reageert en de aanmaak van nieuw collageen en elastine wordt gestimuleerd, hierdoor zal de slappe huid verbeteren en verstrakken. Door het liftende effect vervagen rimpels en komen gelaatscontouren terug.

Resultaat
Er zijn gemiddeld vijf huidverstrakkingsbehandelingen nodig, om de slappe huid te laten verdwijnen en te zorgen dat de huid weer verstrakt. Het resultaat zal geleidelijk zichtbaar worden en kan per persoon verschillen. Collageen heeft gemiddeld 90 dagen nodig om te herstructureren en zal het resultaat geleidelijk zichtbaar worden en nog lange tijd doorwerken. Om de huid in topconditie te houden is het raadzaam om een behandeling elke drie maanden te herhalen. Herhaling is ongelimiteerd mogelijk.

Prijzen
Doorgaans zijn er 5 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat
Per behandeling
Gelaat  € 125
Gelaat en hals  € 245
Pakket van 5 behandelingen voor het gelaat € 550 (voldoen bij 1e behandeling)
Pakket van 5 behandelingen voor het gelaat en hals € 1.150 (voldoen bij 1e behandeling)

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met De Huidkliniek.