Elos / IPL

De Elos is het allernieuwste op het gebied van IPL behandelingen en is op vele vlakken verbeterd ten opzichte van traditionele IPL apparatuur.
Een groot aantal instituten voor definitieve ontharing schakelen tegenwoordig over van IPL naar ELOS.

De Elos methode maakt gebruik van twee energie bronnen, namelijk de doeltreffende IPL energie + RF (radiofrequentie). Hierdoor kan de Elos IPL dieper, veiliger en effectiever behandelen dan de traditionele IPL of laser apparaten. De Elos IPL kan vanwege deze unieke tweede energiebron als enige ook grijze, vlassige en rode haren behandelen en is bovendien veilig bevonden op de donkere huid.

De behandeling
De ELOS is ontwikkeld om couperose, ongewenste haargroei, huidveroudering, huidverjonging, huidverstrakking en pigmentvlekken op een veilige en effectieve manier aan te pakken! De eerste stap is een gratis consult (link naar gratis consult). Tijdens het intakegesprek vraagt de huidtherapeut, wat uw hulpvraag is, tevens informeert zij ook naar uw gezondheid en bespreekt zij met u de contra-indicaties (wanneer er niet behandeld mag worden). Geef altijd aan welke medicatie u gebruikt en/of kort geleden gebruikt heeft. Bescherm uw huid ook altijd goed met een bescherminsfactor spf 30, tegen schadelijke uv-stralen om complicaties als pigmentreacties en blaarvorming te voorkomen.

Waarom de ELOS methode:
– Veilig op alle huidtypen, huidskleuren en haarkleuren
– Alle huidskleuren kunnen behandeld worden
– Definitief ontharen van blonde, grijze en vlassige haren is ook mogelijk
– Minder pijnlijk dan traditionele technieken
– Hoogwaardige medische behandelmethode met FDA keurmerk

Ontharen met ELOS
ELOS staat voor Elektrisch Optische Synergie. Het werkt met zowel hoogfrequente stroom als licht die elkaar synergetisch versterken. Bij dit proces wordt het licht omgezet in warmte om op die manier het haarzakje te vernietigen en het haar definitief te verwijderen. Dit noemt men ook photothermolyse (photo betekent licht, thermo betekent warmte, en lyse staat voor de vernietiging. Met slechts één enkele lichtflits kunnen gemakkelijk honderden haren worden behandeld als voorbeeld. Dit haar zal na enkele weken gewoon uitvallen en niet meer teruggroeien. Reken op 6 tot 12 behandelingen om al het haar definitief te verwijderen. Op lange termijn is het goedkoper dan het zeer pijnlijke elektrische ontharen, harsen of epileren.

Wilt u gratis een proefpuls ervaren met de ELOS, maak dan nu een afspraak voor een gratis consult.Prijzen
Bij de huidkliniek kunt u al een behandeling met de ELOS methode ondergaan vanaf € 40,–.
Klik hier om de prijzen per behandeling te bekijken.
Meer informatie over Elos/IPL? Neem dan vrijblijvend contact op met De Huidkliniek.