Permanent ontharen

Nooit meer scheren, harsen of elektrisch epileren! Bij De Huidkliniek kunt u terecht voor de permanente verwijdering/’laserontharing’ van overbeharing en/of ongewenste haargroeiop alle lichaamsdelen.
Wij zijn zowel gespecialiseerd in het ontharen van mannen, als van vrouwen.
Zo kunnen we o.a. de benen ontharen van vrouwen, maar ook de beharing van mannen en vrouwen van het gezicht en de oksels, bikinilijn, schaamstreek, rug, schouders, borst, hals en buik ontharen.

De behandeling

Er wordt gebruiktgemaakt van de Elos methode. ELOS staat voor Elektrisch Optische Synergie. Het werkt met zowel hoogfrequente stroom als licht die elkaar synergetisch versterken. Bij dit proces wordt het licht omgezet in warmte om op die manier het haarzakje te vernietigen en het haar definitief te verwijderen. Dit noemt men ook photothermolyse (photo betekent licht, thermo betekent warmte, en lyse staat voor de vernietiging. Met slechts één enkele lichtflits kunnen gemakkelijk honderden haren worden behandeld als voorbeeld. Dit haar zal na enkele weken gewoon uitvallen en niet meer teruggroeien.

Resultaat
Haar groeit in verschillende fases. Er zullen daarom meerdere behandelingen nodig zijn om de (over)beharing te verwijderen. Het aantal behandelingen van het Elos ontharen kan per gebied en per persoon verschillen. Doorgaans zijn er 5 tot 10 behandelingen nodig voor het ontharen van mannen en vrouwen. Haar dat behandeld is, zal voorlopig niet meer terugkomen. Er kunnen echter na een aantal jaren slapende haartjes actief worden, bijvoorbeeld in de menopauze. Het is daarom beter om in plaats van over permanent ontharen of ‘laserontharing’ over permanente haarreductie/haarverwijdering te spreken.
Op lange termijn is het goedkoper dan het zeer pijnlijke elektrische ontharen, harsen of epileren!

Prijzen
Ontharen bij De Huidkliniek kan al vanaf € 40,– per behandeling.
Tijdens een gratis consult stelt de huidtherapeute een plan op voor definitief ontharen. U hoort dan ook meteen hoeveel ontharingsbehandelingen u nodig zult hebben en wat de kosten zijn. Tevens zal er besproken worden of u in aanmerking komt voor een vergoeding van uw zorgverzekeraar.
Elos ontharen wordt door uw zorgverzekeraar vergoed
 afhankelijk van uw verzekering is het mogelijk een vergoeding te krijgen voor de behandeling van overbeharing in het gelaat. Klik hier om te zien of u in aanmerking komt voor een vergoeding https://www.overstappen.nl/zorgverzekering/vergoedingen/laserepilatie/

Klik hier om direct een afspraak te maken voor een gratis consult.